Çağdaş Edebiyat Sayfası Yayında

https://aynahikayesi.blogspot.com/2019/07/cagdas-edebiyat-sayfas-yaynda.html


Bu Yazı Edebiyat Severlere Bir Çağrıdır!!!


Biz blog yazarlarının çoğumuzun kalbinde bir kitap yazmak yatar. Aramızda birden çok kitaba sahip blogger dostlarımız da var. Onlar, yani kitaplı blog yazarı arkadaşlarımız her zaman gururumuz. Bir de yazdığı kitaplarla bildiğimiz, fakat onların dışında çok iletişime geçemediğimiz yazarlarımız mevcut. Bu yazımda ise, hayli tecrübeli bir yazarımızın bloğuyla tanışacaksınız. Blog dünyasına yeni adım atmışlığına aldanmayın. O; bir şair, bir roman yazarı. Makale, öykü ve denemeleri bir çok dergi ve gazetede yayımlanmış bir köşe yazarı. Dahası, kariyerini bir çok ödülle taçlandırmış bir yazarımız. Ayrıca, müthiş çizimlere de imza atmış/atıyor.

Ben ona 'Hocam' diye hitap ediyorum. Çünkü kendisinden çok şey öğrendim. Hayatta bazen öyle anlamlar fark ederiz ki; fark edişimize bilerek ya da bilmeden yoldaşlık eden bu kişilerin yeri ayrıdır. Bir köşe yazarı olabileceğimi öğrenmemi sağlayan, yapabileceklerime dair potansiyelimle tanışmama vesile olan, destekleyen Sevgili Ali Özenç Çağlar Hocam, artık sanata ve edebiyata katkılarıyla bizlere daha da yakın. Çağdaş Edebiyat Sayfası, çok çok insana ulaşsın, okurunuz bol olsun hocam.🍀

Başka bir çok arkadaşım gibi ben de Çağdaş Edebiyat Sayfası'nda yazıyor olacağım. Umarım siz de belki okur, belki de yazar olarak aramıza katılırsınız. Sayfamızı kendi anlatımıyla daha yakından tanıyalım o halde ;)


Çağdaş Edebiyat Sayfası Nedir? Ne Değildir?


Çağdaş Edebiyat Sayfası, edebiyat tutkunları için yola çıktı; iyi şiiri, saf, sade, nitelikli şiir sevenler için çıktı. Hafta sonu şairleri, yazarları için değil, kendini edebiyata adayanlar için, Çağdaş Türk ve dünya  edebiyatını yakından takip etmek isteyenler için çıktı. Güzel, ilginç öyküler okumak isteyenler, düzeyli bir deneme, yeni bir kitabın tanıtımını okumak isteyenler için, yeni, genç bir edebiyatçının, bir yazarın doğuşuna omuz vermek, ona bir takım platformlar hazırlamak, -onun da ötesinde- geçmişte yitirdiğimiz değerlerimize de sahip çıkmak için çıktık, çıkıyoruz. Bizi tanıyın!

Biz sadece yazanlarla değil, kitaba, bilgiye susamışlarla birlikte yürümek için elimizden geleni yapmaya hazırız. Siteye düzenli yazan arkadaşlarımızın hepsi bu konuda iddialıdırlar. Dahası, dışımızdaki arkadaşlarımızı, şairleri, yazarları da kucaklamaya hazırız. Onlar bizimle birlikte olduklarında, bizler de onlarla beraber koşmaya hazırız. Bizler yazmayı ve okumayı, bilgiyi en üst düzeye taşımak istiyoruz. Bizler güzellikleri yazarken, hüznü, acıyı, adaletsizliği, iğrençliği de aynı duyarlılıkla dile getirmek, sert, kırmızı kalemlerimizle yozlukların, düzeysizliklerin de altını çizmek istiyoruz.

Çocuk duyarlılığıyla çocuklarımızı, kadın duyarlılığıyla kadınlarımızı, insan duyarlılığıyla erdemli insanı yazmak istiyoruz. Var olmak, erdemli bir birey olmak ile başlar. Erdemli insan, içinde kötülüğü barındırmaz çünkü. O, çiçeği, böceği, arıyı, kuşu, barındırır içinde; aşkı, sevgiyi barındırır, isyanı, kavgayı barındırır... İyi bir şair aynı zamanda kavgacıdır da. Sürekli iyi şiirin kavgasını verir, iyi edebiyatın kavgasını verir, iyinin, güzelin kavgasını verir. İyi bir yazar bizim için ne anlam taşıyorsa, iyi bir okuyucu da ayni değeri taşır.

-İşte o yüzden bizler de bu yolda, şairiyle, yazarıyla, okuyucusuyla birlikte yürüyerek, var olmak istiyoruz. 

-Bir fırsat yaratıp bizi ziyaret edin. Link: cagdasedebiyatsayfasi.com


Ali Özenç Çağlar









Çağdaş Edebiyat Sayfası Yayında Çağdaş Edebiyat Sayfası Yayında Reviewed by Aytül Laçin - aynahikayesi.blogspot.com on Perşembe, Temmuz 11, 2019 Rating: 5

17 yorum:

  1. O halde bizlere de ziyaret etmek düşer Aytül'cüğüm. Tabii unutmadan hayırlı, uğurlu olsun da diyorum. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Keşfetmeye gidiyorum ÇE sayfasını. Kıymetli paylaşımınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. TANITIM VE BİLGİLENDİRMELER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
  4. hafta sonu yazarları ve edebiyatçıları iyimiş :) Umarım başarıları artarak devam eder hocamızın sizinde destekleriniz için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ali Hocamızın mizah anlayışı düşündürürken gülümsetiyor değil mi ;) Çok teşekkürler.

      Sil
  5. Ali Özenç Çağlar Hocaya ve size , yeni mecranızda başarılar diliyorum. Okuyanınız bol olsun.

    YanıtlaSil
  6. ne kadar güzel bir şey bu böyle. ziyaretlerde bulunalım okuyalım bizde..

    YanıtlaSil
  7. Bende şimdi ziyarete gidiyorum

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.