Öykün, Aşk'la BİR Olsun

https://aynahikayesi.blogspot.com.tr/2018/02/oykun-askla-bir-olsun.html


Her birimiz kendi hayatlarımızın yazarıyız. En güzel öykümüzü yazmak için geldik dünyaya. Birer ressam ve birer müzisyen var taa içimizde. Hepimiz kendi öykümüzün oyuncusuyuz sahnemizde...

Dilindeki notalar hüzünlüyse korkma! Hem, her şarkı bir süre sonra bitmez mi?.. Uzun sürdüyse fırtınan, ardından gelecek olan gökkuşağını görebilmen içindir. Çekilince bulutlar, güneşe bırak gövdeni. Isınınca ruhun, duymaya başlarsın yeniden. Hayatın, o hiç söylenmemiş müziğini.

Karanlığın içindeysen, bil ki geçecek! Karanlıktan doğar ya, her yeni doğan. Sessizliğe teslim olunca gerçekleşir mucizeler. Düşleme gücün her uyandığında, esner kasları cesaretinin. Sevgi kuşatınca benliğini, açılır önünde paletinin sonsuz olasılıktaki renkleri.

Aşk sende, Aşk'sın sen de. Kendi şarkınla dans etme zamanı geldi. Uyan düşlerine, aç gözlerini...

Öykün, Aşk'la Bir olsun.

Sevgili, Sevgililer 😍
'Dünya Öykü Günü' ve 'Sevgililer Günü' nüz kutlu olsun 💖💖💖

https://aynahikayesi.blogspot.com.tr/2018/02/oykun-askla-bir-olsun.html

Fantastik Bilim-kurgu yazarı, Sibel Atasoy'un bir konuya cevabi yorumundan alıntı :
"Eğer kişi, kendi sandığı gölgesi, Adem'de kalıyorsa; nur'u göremiyordur ve gerçekten aşık değildir. Başka bir şey için ilişki kurmaktadır. AŞIK olan, kendi gölgesi Adem'den bir süre için çıkar ve nur ile Adem arasında "İmkan dahilindeki insan" olur. Böylece nurdan (Aşık olduğu insandan) nemalanır, fayda temin edip, fayda verir. İşte Tanrı sevgisine geçmeden önce aynı mekanizmayı deneyimleyebildiği için AŞK çok büyük bir şeydir, henüz gölge olanı, birdenbire MÜMKÜN VARLIK haline getirir. Tabii aşk süresince olur bu kişisel aşkların süresi bellidir, bitince kişi yenilenmis gölgesine döner ama ne gam! Bir kere imkanlı varlık olabilmis insan artık bunu unutamaz ve hayatını bu pozisyona bir daha ve sonsuzca ulaşmaya çalışmaya adar. Âşkınız kutlu olsun."



Öykün, Aşk'la BİR Olsun Öykün, Aşk'la BİR Olsun Reviewed by Aytül Laçin - aynahikayesi.blogspot.com on Çarşamba, Şubat 14, 2018 Rating: 5

14 yorum:

  1. Aytül'cüğüm bugün dünya öykü günü müymüş? Valla haberim yoktu. Karanlıktan doğar aydınlık hadi bakalım aydınlık olsun günlerimiz inşallah cümlemizin tüm dünyanın:))
    Eline sağlık canım, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Müjdecim, Sevgililer günüyle birleşmesi de çok hoş olmuş öykü gününün.Birbirimizden öğreniyoruz bir şeyleri.İnşallah canim, inşallah umduğumuz gibi olur her şey.Çok teşekkürler, sevgilerimle :)

      Sil
  2. Dünya öykü günü anısına bugün bir öykü yazalım aslında. İçinde bolca sevgi olsun. Güzel bir yazıydı. Kaleminize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Ebemkuşağı :) Yaşadıklarımız da, yazdıklarımız da sevgiye dair olur umarım.Sevgiler...

      Sil
  3. Okurken huzur duydum ne guzel dilekler.gerceklesmesini canı gönülden diliyorum.ins bizler kadar dunyayi yöneten lerde artik boyle dusunmeye baslar🙏
    Kalemine .gönlüne saglik öykülerin hic bitmesin kuzum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimm benim senin de okuyan gözlerine, hisseden güzel gönlüne sağlık. 'Kalpleri sevgi dolasıcalar' diyelim yönetenlere :)) Kim bilir, belki bir gün o da olur :)

      Sil
  4. Öykü günü oldugunu bilmiyordum canm :) hepimizin aşk gnü aşklarimizla kutlu olsun insallah 😘

    YanıtlaSil
  5. Herkesin öyküsü AŞK"la SAĞLIK"la NEŞE ile,geçsin.
    Arada minak minak hüzünlerde mümkünse çarçabuk geçip girsin.

    AŞK'la kal güzellik.
    SEVGİ zaten hamurunda var...!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim Merihim güzel dileklerin her öyküye ulaşsın.Çok çok teşekkürler :)

      Sil
  6. Evet, herkesin bir öyküsü vardır mutlaka; bazıları yazılma şansını elde eder bazılarıysa göçer giderler sahipleriyle birlikte el ele.
    Yüreğinize, kaleminize sağlık. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Göçüp gitmiş olanlara da bin selam olsun o halde...

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.