Deli Şiir

https://aynahikayesi.blogspot.com.tr/2017/12/deli-siir.html

Sıcak, çok sıcaktı...
Melek dokunuşlarının aydınlığına gölge düşürecek kadar hem de.Isınmış bir vücudu nasıl serin tutarımın arayışıyla, eskiden yaptığım gibi, içimin çığlığını sesleyenlere koştum.Ama Kurt Cobain bile kesmedi bu defa.Başka bir şey lazım şimdi bana.Bilmediğim sesi nasıl ararım darmadağın bir yerde?.. Ses görünmez mi? Elbette görünür kirpiklerin birleşince.Anlaşılmaktan önce anlamalıydım ne var içeride.

Oysa, gözlerimin gördüğü, ellerimin tuttuğu her şeyi toplamak sandım çözümü.Yapılması gerekenlerle, çözülmesi gereken az bilinmeyenli denklemler arasında sıkışmış bir ruh oldu geriye kalan.Marilyn Manson'a koştum ellerim titreyerek.Dağılan enerji, Sweet Dreams'le toplandı tekrar bedenimde.Sonundaysa aradığım sesi buldum Freddie Mercury'de.Nirvana ve Queen'li kolye uçlarını hala saklarken nasıl da unutmuşum varlığını.Mum ışığı salındı dans edercesine Smells Like Teen Spirit'te.Bir gün daha evrildi geceye... Eski dost gülümsedi Cobain'in ölümsüz nefesiyle.

Saatlerin, zamanın olmadığı yeri özledim.Gecenin yıldızlarını çağırdım gökyüzü sahnesine.Phil Collins'ti ilk karşılayan 'Cennette başka bir gün' le.Isısı düşen vücudum, diyaframımla barıştı yine...Delirmiş harfler buluştu sonunda, sesler içime değince.Canıma değsin, oh işte😉
😋💕😈💕😘💕😍💕😊
https://aynahikayesi.blogspot.com.tr/2017/12/deli-siir.html
Deli Şiir Deli Şiir Reviewed by Aytül Laçin - aynahikayesi.blogspot.com on Perşembe, Aralık 21, 2017 Rating: 5

8 yorum:

  1. Sonunun mutlu bitmesine sevindim:)))
    Fazla bir yorum yapamıyorum çünkü hiç bilmediğim müzik türleri, bilmediğim sanatçılar bilmediğim konuda ahkam kesmemeliyim di mi?:)...yani adlarını duydum sadece (çok ünlü olduklarını biliyorum bir de:)
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjdecim aynen dediğin gibi çok da yorumluk bi yazı değil zaten 😉.İçimden geldi yazdım.Bilirsin can sıkkınlığına çok iyi geliyor yazmak.Hep mutlu bitsin inşallah yazdıklarımız☺ Teşekkürler sevgiler canim💕

      Sil
  2. güzel bir deli şiir olmuş sonu güzel bitmiş :) sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Güzel başlayıp güzel sürsün her şey☺ Sevgilerimle 💕

      Sil
  3. Saat ve zaman mefhumu olmasa da gece ve gündüzün gelişi sürpriz olabilse. Bir yere yetişme telaşımız olmadan yavaşlasak günün herhangi bir yerinde. Yıldızları, gökyüzünü izlemeye her daim vaktimiz olsa. İçinden geçenleri kaleme aktarırken yaşamışsın adeta. Paylaşım için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Anlaşılmaktan önce anlamalıydım ne var içeride" demiştim yazıda.Anladığının, anlaşılmasında en büyük keyif de ;) Çok sevindim, çok teşekkürler, sevgiler :)

      Sil
  4. İçinden gelenlere bayıldım. Devam etmesi dileğiyle.

    Bu arada yeni keşfettim. Takipteyim. Bana da beklerim.
    birsenle.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin ;)
      Ben zaten takipteyim sizi.İçimizden gelenler güzel olsun hep ;) Sevgiler...

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.